Problem with the slider - WP Themes - Best Professional WordPress Themes and Templates
Get All Our 124 Premium Themes Worth $7316 At Just $99!

Problem with the slider

Home Forums VW Theme GENERAL QUERIES Problem with the slider

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #10542
    rafal.pilarski
    Participant

    Hi,

    I bought a few weeks ago a VW Theme Bundle from you. I noticed that there is a general problem with the slider. It works fine until you place the mouse cursor on it (on banner). When it’s done, the slider stops working. I checked it on my test page, but it does’t work on your website demo either. I checked on Win7, Win10 and on Mozilla and Edge browsers. This problem occurs all time.​
    You can check it out this problem on your webside on DEMO (Lawyer, Restaurant, Corporate e.t.c. Themes). For example:​
    https://www.vwthemes.net/vw-lawyer-attorney-pro/​
    Additionally, when the mouse cursor is in the banner, the text “#slidecaption1” next to the cursor is visible. It does’t look good.

    Can you check this problem?

    Regards​
    Rafal

    #10543
    rafal.pilarski
    Participant

    Link in upper post doesn’t work. This one should:
    https://www.vwthemes.net/vw-lawyer-attorney-pro/

    #10560
    developer vwtheme
    Participant

    Hi,

    Thank You for choosing us!

    We can remove the #slidecaption1 if you want.

    Could you please elaborate about the slider issue. So that we can provide you the solution.

    We have checked our website and its working normal.

    Thank You

    #10591
    rafal.pilarski
    Participant

    Hi,
    Thanks for response.
    Text (label) “#slidecaption1” appears when the mouse cursor is on front page banner image no. 1. On banner image no. 2 text “#slidecaption2” appears e.t.c. The label appears next to the mouse cursor.
    Yes, I would like to hide/remove this label.

    And the problem with the slider appers when the mouse cursor is on front page banner area. In that case the slider stops working (subsequent images do not move). If the mouse cursor is moved outside the banner area, the slider starts working (subsequent images are transferred every few seconds – as it should be). I see the same problem on your website, for example https://www.vwthemes.net/vw-lawyer-attorney-pro/

    Regards
    Rafal

    #10611
    developer vwtheme
    Participant

    Hi,

    You need to remove the captions from the code files.

    If you want we can do it for you, make a user for us assign administrator role and send us the username and password along with the URL at [email protected].

    The points you have mentioned are not the faults but the style we follow in all our theme.

    Thank you

    #10812
    rafal.pilarski
    Participant

    Hi,

    If you can, write me please how to remove the captions from the code files. I bought a VW Theme Bundle from you and I’d like to make this change in all used themes.

    Thank you

    #10830
    developer vwtheme
    Participant

    Hi,

    Thank You for your reply!

    You need to edit the slider.php file and remove the text written inside the alt=””

    Save the files.

    The path for the file: THEME FOLDER >> template-parts >> home >> slider.php

    If you need any other file please let us know.

    Note: The changes in the file may crash your website please do it carefully.

    Thank you

    #10954
    rafal.pilarski
    Participant

    Hi,

    Thanks for response.

    Removal the text written inside the alt=”” did not help, but when I removed the text written inside the title=”” the problem with unwanted label has been solved.

    But still remaine problem with inactive slider when the mouse cursor is on front page banner area. If you would help me solve it, I would be grateful.

    Thanks
    Rafal

    #10986
    developer vwtheme
    Participant

    Hi,

    We can solve your query for that we need your credentials.

    Please make a user for us assign administrator role and send us the username and password along with the site URL. at [email protected]

    So that we can solve your query

    Please mention this link in the mail https://www.vwthemes.com/topic/problem-with-the-slider/

    Thank you

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.