Color scheme broken - WP Themes - Best Professional WordPress Themes and Templates
Get All Our 124 Premium Themes Worth $7316 At Just $99!

Color scheme broken

Home Forums VW Theme VW CORPORATE THEME Color scheme broken

Tagged: 

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
  • Author
    Posts
  • #44372
    mstratton07
    Participant

    The scheme color section isn’t working. We tried changing the color code and publishing but nothing happened.

    #44386
    developer vwtheme
    Participant

    Hi,

    If you want we can review the issue, make a user for us assign administrator role and send us the username and password along with the URL at [email protected].

    Many Thanks

    #44415
    mstratton07
    Participant
    #44457
    developer vwtheme
    Participant

    Hi,

    Please don’t give details on forum, give details on our support id, we have copied and removed details from here.

    Many Thanks

    #44481
    mstratton07
    Participant

    Ok thank you!

    #44483
    mstratton07
    Participant

    Do you need me to add details in another location, or are you already working on the fix?

    #44500
    developer vwtheme
    Participant

    Hi,

    We have resolved your logo issue.

    Can you please tell us which section are you facing the issue of the color palette.

    Many Thanks

    #44511
    mstratton07
    Participant

    Logo issue is still not resolved – there’s still a triangle cutting into the logo. Also, margins are squishing the top…want it to look just like demo.

    #44512
    mstratton07
    Participant

    We can’t customize the colors. Every time we add a hex color code, nothing happens and it stays the same color as originally coded. This is the same with typography. Unable to change font family and sizes. It does not appear to be a working theme so far. Can you please fix these issues?

    #44525
    developer vwtheme
    Participant

    Hi,

    We have resolved the issue of the logo please check it.

    We have checked the color palette all settings are worked properly if you tell us which section you have an issue then we will provide a solution regarding this.

    Many Thanks

    #44545
    mstratton07
    Participant

    In the colors section under site identity, when I change to a different color, nothing happens. It’s stays the same navy blue. Also, the footer section isn’t working.

    #44573
    developer vwtheme
    Participant

    Hi,

    In site identity there is no color option available can you share a screenshot of it.

    Many Thanks

    #44591
    mstratton07
    Participant

    Sorry that was confusing. I meant the color section in general isn’t working. Anytime I add a new color, it stays the same Navy blue.

    #44620
    developer vwtheme
    Participant

    Hi,

    Please share a screenshot of your issue.

    Many Thanks

    #44646
    mstratton07
    Participant

    How can I add a screenshot? There is no attachment option…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.