Website URL blocked? - WP Themes - Best Professional WordPress Themes and Templates
Get All Our 88 Premium Themes Worth $5,153 At Just $99! Extra 10% off with Coupon "VWBUN10"
VALENTINE OFFER! 20% OFF On All Themes! Use Discount Code "VWeek20"

Website URL blocked?

Home Forums VW Theme VW BAKERY PRO THEME Website URL blocked?

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #37137
    Hanel de Wet
    Participant

    I created a brand new website earlier this month and when I add it to my facebook page I get the following error:
    An error occured saving page information, please make sure the information is correct and valid.

    When looking into this error message, the facebook debugger advised the following issues – please let me know how this can be fixed?
    caution-solidWarnings That Should Be Fixed
    URL Blocked
    Could not scrape URL because it has been blocked.
    Inferred Property
    The ‘og:image’ property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.
    Missing Properties
    The following required properties are missing: og:url, og:type, og:title, og:image, og:description, fb:app_id

    Facebook themselves is not helping – I have waited two weeks and send three emails to their support with no luck at all.

    #37222
    developer vwtheme
    Participant

    Hi,

    Thanks for your email.

    What steps you have followed caused this issue?

    Kindly please let us know.

    Many Thanks!

    #37225
    Hanel de Wet
    Participant

    I simply tried to add my website URL onto a facebook page and it was declined. Upon investigation the errors listed above was given. The website is http://www.creativehandscakes.co.za

    The website works just fine – but Facebook rejects it as some code in the theme is not correct?

    #37359
    developer vwtheme
    Participant

    Hi,

    What do you want to add regarding to Facebook?

    Kindly please let us know.

    Many Thanks!

    #39635
    Hanel de Wet
    Participant

    Good morning,
    I have a facebook page and when I put the URL into the page it tells me the URL not correct and valid.
    Website

    Home


    An error occured saving page information, please make sure the information is correct and valid.

    When I go into the Facebook Debugger it tells me this:
    caution-solidWarnings That Should Be Fixed
    URL Blocked
    Could not scrape URL because it has been blocked.
    Inferred Property
    The ‘og:image’ property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.
    Missing Properties
    The following required properties are missing: og:url, og:type, og:title, og:image, og:description, fb:app_id

    I do not know how to fix this? Please can you help?

    Best regards
    Hanel

    #39781
    developer vwtheme
    Participant

    Hi,

    Thanks for your reply.

    We have checked your website: https://www.creativehandscakes.co.za/

    We have clicked the Facebook link which you have added and it working fine by sending us at this page:

    https://www.facebook.com/creativehandscakes/

    Kindly please check and let us know if you still face the issue.

    Many Thanks!

    #39785
    Hanel de Wet
    Participant

    Good day
    I know these links from the website work. The problem is Facebook is requesting certain code in order to load the URL on the Facebook page. Currently Facebook is not allowing the URL as some code is missing. As per what I send you yesterday. That is the problem. And this result in the fact that I cannot share anything from the Website on Facebook as it blocks the website.

    URL Blocked
    Could not scrape URL because it has been blocked.
    Inferred Property
    The ‘og:image’ property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags.
    Missing Properties
    The following required properties are missing: og:url, og:type, og:title, og:image, og:description, fb:app_id

    #39799
    developer vwtheme
    Participant

    Hi,

    Thanks for your reply.

    We have checked but did not found anything about this in the theme.

    Many Thanks!

    #40085
    Hanel de Wet
    Participant

    This is the problem – The theme doesn’t have any Open Graph Meta tags which is causing this problem. None of my other sites done on other peoples themes have this problem…only this one.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.