URLs in Our Features don't work - WP Themes - Best Professional WordPress Themes and Templates
Get All Our 124 Premium Themes Worth $7316 At Just $99!

URLs in Our Features don't work

Home Forums VW Theme URLs in Our Features don't work

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #11468
    pa68
    Participant

    In Landing Page Pro, the URLs in Our Features turn up with an extra “” which makes the link not work.

    For instance:

    http://www.mentologen.dk/terapi

    turns up as:

    http://www.mentologen.dk/terapi

    #11480
    developer vwtheme
    Participant

    Hi,

    Sorry for the inconvenience caused to you.

    If you want we resolve the issue, make a user for us assign administrator role and send us the username and password along with the URL.

    Send this at [email protected]

    Thank you

    #11762
    pa68
    Participant

    No, this is a PHP problem – not a setup problem. I used to be a programmer so I found the error in the source code.

    However, I noticed that the tag is suppressed in the forum so you can’t see what I mean. I have created a different support issue to clarify.

    PS: I’m not getting follow-up replies even though I checked this option in my requires.

    • This reply was modified 2 years, 1 month ago by pa68.
    #11781
    developer vwtheme
    Participant

    Hi,

    We will update our theme and will provide you the update as soon as possible.

    That will resolve your issue for sure.

    Thank You.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.