fbpx
20% OFF on All Themes! Use Discount Code "CyberMonday20" at Checkout!
Get All Our 71 Premium Themes Worth $4,189 At Just $99! Extra 10% off with Coupon "VWBUN10"

Site wont load when i disable the team section

Home Forums VW Theme Site wont load when i disable the team section

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #28272
    Nick Chapman
    Participant

    Hi my site stops loading after i try to disable the team section on the front page.

    #28273
    Nick Chapman
    Participant

    Im using the Digital Agency Pro Plugin

    #28283
    developer vwtheme
    Participant

    Hi,

    Thanks for choosing us!

    Please provide us your site URL, so we can review and get back to you.

    Thank You

    #28527
    Nick Chapman
    Participant
    #28575
    developer vwtheme
    Participant

    Hi,

    Thanks for your post!

    It seems that the team section is not present in the home page.

    Please check and update us.

    Many Thanks!

    #28702
    Nick Chapman
    Participant

    Hi it is present the section heading is:

    WE ARE EXPERT
    Business Need A Good Guidline

    I need it removed asap but the site crashes eveytime i remove it.

    #28705
    developer vwtheme
    Participant

    Hi,

    Go to Dashboard >> Appearance >> Customize >> Additional CSS >> Paste the given CSS on it >> Publish.

    section#vw-marketing-our-team {
    display: none;
    }

    Thank You.

    #28713
    Nick Chapman
    Participant

    yes that worked thank you.

    Can you help me with another issue please

    i have put up a video on the home page in the About Us section and every time the site loads up the audio starts in the background. it very annoying. can i stop the sound from playing until someone selects p[lay video?

    #28793
    developer vwtheme
    Participant

    Hi,

    Thanks for your email.

    The video which you have added is a youtube video?

    Many Thanks!

    #28794
    Nick Chapman
    Participant

    NO its a media file. the YouTube videos dont work on this theme when i try to use the link?

    #28889
    Nick Chapman
    Participant

    Hello?

    The youtube links dont seem to work?

    please help

    #28890
    developer vwtheme
    Participant

    Hi,

    Thanks for your reply.

    Kindly please refer this: https://www.youtube.com/watch?v=jqG2eRjgPa4&t=41s

    Many Thanks!

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.